Acne behandelen thuis

Acne behandelen thuis is een veel goedkoper alternatief voor de veel te dure ‘’huidspecialist’’. Acne en puistjes bestrijden kan net als definitief ontharen thuis met ons 3 in 1 IPL ontharen thuis apparaat.

Acne behandelen thuis met IPL
De meest voorkomende vormen van acne zijn: mee-eters, puistjes en pukkeltjes. In de puberteit heeft het merendeel van de jongeren hier last van. Door acne goed en op tijd te behandelen gaat het vanzelf weer over. Als je niets doet kun je er heel lang last van houden en van schaamte niet meer naar buiten durven. Acne en puistjes bestrijden met IPL behandelingen is dé manier om van hardnekkige acne af te komen. De Intense Pulsed Light technologie doodt namelijk de bacteriën die de acne veroorzaken.

Wassen is niet voldoende om acne en puistjes te bestrijden
Het is uiteraard wel belangrijk om je huid regelmatig te wassen en reinigen. Doe dit met schone handen om zo de bacteriën niet de kans te geven in de talgklieren te kruipen. Acne ontstaat doordat de talgklieren verstopt raken door de vele bacteriën. De bacteriën vinden deze warme plek heerlijk en vermenigvuldigen zich daardoor razendsnel. De eerste ontstekingsreacties zullen niet lang op zich laten wachten. Een IPL behandeling vernietigt de bacteriën en zorgt ervoor dat de talgproductie wordt geremd. De talgklieren krimpen en raken minder snel verstopt.

Acne behandelen thuis met ons 3 in 1 IPL apparaat
IPL behandeling om acne en puistjes bestrijden is veilig en doet totaal geen pijn. Het voelt alsof je zachtjes een elastiekje tegen je huid schiet. De intense lichtflitsen worden door de huid geabsorbeerd. De extra zuurstofatomen die hierdoor vrijkomen veranderen de samenstelling van de huid. Hier hebben bacteriën die de ontstekingen veroorzaken een gruwelijke hekel aan. Ze hebben geen zin meer om zich te vermenigvuldigen.

Resultaat na gemiddeld 8 tot 12 IPL behandelingen
Na gemiddeld 8 tot 12 keer acne behandelen thuis moet het gewenste resultaat zichtbaar worden. Acne en puistjes bestrijden duurt even en is niet van vandaag op morgen gebeurd.

Bekijk direct ons 3 in 1 IPL apparaat >