Huidverjonging thuis

Huidverjonging thuis is een veel goedkoper alternatief voor de veel te dure huidspecialist. Huidverjonging wordt ook wel skin rejuvenation genoemd. Deze huidverbeterende behandeling kun je gemakkelijk thuis uitvoeren.

Huidverjonging thuis met IPL
De IPL behandeling zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd. De staat van het bindweefsel neemt in kwaliteit sterk toe. Een gezonde en jong uitziende huid is slechts een kwestie van een aantal IPL behandelingen.

Huidverjonging thuis met ons 3 in 1 IPL apparaat
Naast een opzetstuk voor definitief ontharen thuis krijg je bij ons IPL ontharen thuis apparaat nog 2 extra opzetstukken voor: huidverjonging thuis en acne behandelen thuis. De meest voorkomende huidproblemen: roodheid, couperose (verwijde haarvaatjes), rosacea (ontstoken haarvaatjes), acne, pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping zijn met IPL behandelingen te bestrijden. Helaas begint het verouderen van je huid al rond je 25e levensjaar. Door allerlei interne en externe invloeden wordt het collageen in de huid minder. De intense lichtpulsen zorgen ervoor dat de huidcellen zichzelf actief gaan herstellen. Nieuw collageen wordt aangemaakt en de conditie van het bindweefsel verbetert. Met als gevolg een gezonde, jongere uitstraling.

Resultaat na gemiddeld 5 IPL behandelingen
Na gemiddeld 5 huidverbeterende behandelingen thuis moet het gewenste resultaat zichtbaar worden. Skin rejuvenation behandelingen moet je blijven uitvoeren om het behaalde resultaat te behouden.

Pigment- en ouderdomsvlekken zijn verleden tijd
Na het behandelen van pigmentvlekken kan de huid een beetje vuil lijken. Dit verdwijnt na ongeveer 15 dagen. Na 5 behandelingen met tussendoor 2 weken rust zal er een goed resultaat zichtbaar zijn.

Algehele roodheid of couperose zijn ook goed te behandelen met lichtpulsen. Na gemiddeld 6 behandelingen zullen de verwijde bloedvaten niet of minder zichtbaar zijn. Bij mensen met een donkere huid is deze behandeling niet effectief. Het vele pigment in een donkere huid remt de lichtpuls.

Wanneer is IPL niet geschikt?
Enkel het blanke huidtype is geschikt voor een huidverbeterende behandeling met IPL. Maak geen gebruik van IPL behandelingen tijdens de zwangerschap, bij koorts, epilepsie, roaccutane en antibiotica. Blootstelling aan UV licht is niet verstandig, dit om hyperpigmentatie tegen te gaan.

Bekijk direct ons 3 in 1 IPL apparaat >